För återförsäljare

Välkommen till Kundportalen - för dig som är återförsäljare

MicrosoftTeams-image (38)

I Kundportalen kan du som återförsäljare

  • Skapa och få din offert direkt
  • Få personlig hjälp av våra innesäljare
  • Följa upp leads
  • Skapa och följa felanmälan
  • Se våra guider
  • Beställa prover och marknadsföringsmaterial
  • Hämta reservdelskatalogen
fönsterbild-01-komprimerad

Håll koll på ikonerna

user-3

Gula ikoner som hoppar

De leads som kommer till dig via Fönsterväljaren och snickarappen finns i Kundportalen. Om någon av ikonerna i panelen är gula och hoppar är det en signal till dig att det finns något som du behöver följa upp.

SF_qr-scan_webb-3

Felanmälan via livbojen

Om din kund vill göra en felanmälan är det smidigaste sättet att kunden scannar QR-koden i det aktuella fönstrets karm. Då kan kunden fylla i ett formulär med beskrivning av felet och bilder, medan andra uppgifter om produkten och inköpet är förifyllt.

Du hittar sedan kundens felanmälan under livbojs-ikonen i Kundportalen och kan därifrån skicka in den för handläggning av vår Eftermarknadsavdelning. Du kan så klart även göra en felanmälan själv i Kundportalen och följa alla ärenden för felanmälan från att det skapas till att det är avslutat.

SF_i-info_webb

Informationssidan

Här hittar du mycket som underlättar för dig. Där finns bland annat vår prislista och reservdelskatalog, kontaktuppgifter till våra olika avdelningar, våra reafönster och videoguider. Du kan även hämta bilder och marknadsföringsmaterial i vår mediabank och gå till vår webbshop för att beställa prover och trycksaker.

SF_upp_webb

Uppdateras regelbundet

Kundportalen uppdateras regelbundet med nya funktioner och större sortiment för att bli ert kompletta verktyg för allt som gäller fönster.

Vi bygger fönster — men också tillit och förtroende. Varje dag bidrar vi till att göra människors vardag ljusare, vackrare och mer harmonisk