Proffs

Fönsterskola för bygghandlare och snickare

Vi delar gärna med oss av vår stora kunskap om fönster och eftersträvar att ni alltid ska få de bästa råden, hjälpen och lösningarna. Därför erbjuder vi skräddarsydda och kostnadsfria utbildningar. 

_DSC4476_webb
shutterstock_1734101258-2

Halv- eller heldagsutbildning

På plats i Helsingborg

I vårt systerföretag Velux lokaler i Helsingborg hittar ni vårt showroom och hit välkomnar vi våra återförsäljare med hantverkare. Vi erbjuder både utbildningar enbart med oss och tillsammans med Velux, allt utifrån era önskemål. Här tar Stefan Gustafsson hand om er och vägleder er genom vår Fönsterskola.

20230403_125423565_iOS-1-1

Två dagar med fabriksbesök

På plats i Edsbyn

I vår fabrik i Edsbyn erbjuder vi tvådagarsutbildningar med kvällsaktivitet och övernattning. Deltagarna i denna utbildning får se hela vår produktion, från att furan anländer tills att de färdiga fönstren lämnar fabriken. På plats träffar ni Niklas Hanning och vi utgår från vår nyrenoverade utbildningslokal på fabriksområdet.

Fler utbildningsalternativ

fonsterskola roadshow

Intresseanmälan

Är du intresserad av att gå vår Fönsterskola men inte är återförsäljare? Vi får ofta frågan från  företag som vill gå Fönsterskolan. Med två utbildningar på två orter, utbildningsvagnar och digitala utbildningar så har vi ett upplägg för alla. 

 

 

Niklas Hanning - Fönsterskolan

Fönsterskola online

Fönsterskolan Live är en utbildning på distans som ger er fördjupade kunskaper och stärker er i era fönsteraffärer. Fönsterskolan Live har utbildningar med olika inriktningar, till exempel Introduktion, Digitala hjälpmedel och Pro.

 

Uppstart på byggarbetsplats

För att fönstermontaget ska bli så bra och smidigt som möjligt för er kommer vi gärna ut till er på byggarbetsplatsen när det är dags att inleda ett större fönstermontage. Under till exempel ett frukostmöte går vi igenom fönstrets väg från pall tills det är på plats med ankomstkontroll, verktyg, montage, justering och eventuell felanmälan.

Roadshow hos bygghandlare

Vi har flera rullande fönsterutställningar som vi gärna kommer med till våra återförsäljare - både för både Fönsterskola och för att hjälpa er att visa upp vårt sortiment vid kundevent.

Niklas_Hanning-5_webb
fonsterskola roadshow
Stefan Stamåker på plats hos kund

Kontakta vårt utbildningsteam