PROFFS

För dig som är hantverkare

Snickare
OS_Hero_4

En gåva du inte vill missa!

Bli redo för OS – få ett sommarkit av oss!

Svenska Fönster vill vara med och skapa en bättre värld genom idrott och vi vill göra det tillsammans med dig. Som Officiell leverantör till Sveriges olympiska kommitté har vi möjlighet att ge dig ett riktigt schysst sommarkit som gör dig redo för stranden, parken och grillen.

Gör så här!

För att få ett sommarkit behöver du endast göra en order på minst ett fönster/fönsterdörr i Proffsportalen. Detta gäller både nya och befintliga användare och så långt det välfyllda lagret räcker. Varje person kan endast få ett kit, oavsett hur många ordrar man gör. Däremot kan olika personer i samma bolag få varsina kit.

Kitten kommer att levereras till den adress som du har angett i ditt konto i Proffsportalen.

MA45647 (1)

Checklista: Från offert till leverans

Checka av så allt är med i offert och order.

4-5_sektion_31

Proffsportalen

För kompletta offerter och beställning från din bygghandlare. 

Lagerfönster

Lagerfönster

I vårt lagersortiment finns 500 modeller och storlekar med endast en veckas leveranstid. 

Fönster som är utformade för ett smidigt montage 

När vi utvecklade våra produkter tog vi hjälp av olika experter som alla fick bidra med sina kunskaper och önskemål för det perfekta fönstret. Det resulterade bland annat i flera detaljer som underlättar montaget av fönstren – oavsett om det sker på en byggarbetsplats, vid ett fönsterbyte eller i en husfabrik. Och eftersom de detaljerna inte är lätta att upptäcka berättar vi gärna och utförligt om dem här. 

Karmskruvhål som är lätta att komma åt 

Karmskruvhålen i våra produkter är placerade så att fönstren inte behöver öppnas vid montaget (utom möjligtvis lite på glänt). Varför är det viktigt då? Det gör att produkterna är stabilare att montera och inte behöver förankras på samma sätt som en produkt med dolda karmskruvhål.  
Det är också en fördel vid nybyggnationer och större fasadrenoveringar eftersom det går bra att montera fönstren från insidan även om huset är inklätt i vindpapp eller fasadställningar.  

Längre karmhylsor gör det lätt att nå väggen 

Till våra produkter rekommenderas karmhylsor som är 38 mm långa, till skillnad från de på 28 mm som rekommenderas av andra fönstertillverkare. Vad är fördelen med det då? Jo, det är helt enkelt aldrig svårt att nå väggen vid montaget.  
 

Dolda luftintag förenklar finishen  

Har fönstren friskluftsventiler? Då är det inget som påverkar montaget. För eftersom vårt luftintag är dolt behöver du inte anpassa fodren efter att den friska luften ska kunna komma in.  

Tillvalen som underlättar ytterligare 

Salningsspår är ett urfräst spår på insidan av fönsterkarmen som används till att fästa salningen i på ett snabbt och snyggt sätt. Fördelen? Du sparar tid (eller pengar om du är husägare och har anlitat en hantverkare). Vi gissar på att du sparar ungefär 15 minuter per fönster om du väljer till salningsspår, istället för att inte ha det. Är du beredd att testa? 
 
Med förmonterade karmhylsor kan du var säker på att karmhylsan sitter rakt monterad i fönstret och du behöver endast komplettera med den infästningskruv som är optimal för den aktuella väggtypen.  Förmonterade karmhylsor är standard på våra fönsterdörrar, men tillval på fönster. Glöm inte att lägga till dem i beställningen av fönster för att göra infästningen så snabb, säker och stabil som möjligt.

MicrosoftTeams-image (59)

Proffsportalen

Proffsportalen för dig som är hantverkare

Proffsportalen gör jobbet enklare och smidigare för alla hantverkare som köper och monterar fönster. Genom den kan du snabbt och enkelt få en korrekt fönsteroffert av din bygghandlare – med din rabatt och alla de tillbehör som du vill ha.  
 
Det sker genom att du som hantverkare lägger in vilka fönster som behövs, tillbehör och eventuellt arbetskostnad i Proffsportalen. Den är kopplad till din lokala återförsäljare av Svenska Fönster och återförsäljaren svarar automatisk med en offert. Givetvis gör du också alla beställningar i Proffsportalen.

Vi bygger fönster, men också förtroende och högre livskvalitet. Varje dag bidrar vi till mer dagsljus och större trygghet i människors vardag.

Kom i kontakt med oss