Proffs

Proffsportalen – för dig som är fönstersnickare

proffsportalen_01

Bli redo för OS – få ett sommarkit av oss!

Svenska Fönster vill vara med och skapa en bättre värld genom idrott och vi vill göra det tillsammans med dig. Som Officiell leverantör till Sveriges olympiska kommitté har vi möjlighet att ge dig ett riktigt schysst sommarkit som gör dig redo för stranden, parken och grillen.

Gör så här!

För att få ett sommarkit behöver du endast göra en order på minst ett fönster/fönsterdörr i Proffsportalen. Detta gäller så långt det välfyllda lagret räcker. Varje person kan endast få ett kit, oavsett hur många ordrar man gör. Däremot kan olika personer i samma bolag få varsina kit.

Kitten kommer att levereras till den adress som du har angett i ditt konto i Proffsportalen.

OS_Hero_4

Ny design av Proffsportalen våren -24

Proffsportalen uppdateras löpande och under våren 2024 får den en ny design som både är mer inspirerande och mer användarvänlig. Det kommer även flera nya funktioner – bland annat att det blir lättare att kopiera och konvertera både hela offerter och offertrader.

Få offert och gör beställning av din bygghandlare i Proffsportalen

Proffsportalen gör jobbet enklare och smidigare för alla hantverkare som köper och monterar fönster. Genom den kan du snabbt och enkelt få en korrekt fönsteroffert av din bygghandlare – med din rabatt och alla de tillbehör som du vill ha.

MA88106
usp-9_1

Proffsportalen är till för dig som köper och monterar fönster

Proffsportalen är ett digitalt verktyg för dig som är hantverkare och som köper fönster hos din bygghandlare och monterar dem hos dina kunder. I den kan du få offert och lägga order på nästan alla produkter från Svenska Fönster. 
 
Genom att du kopplar ditt konto i Proffsportalen till din lokala bygghandlare kan du få din rabatt direkt på offert och order. Du kan även lägga till just de tillbehör som du vill köpa och din arbetskostnad. På så sätt får du en komplett offert att ge till din kund. 

Proffsportalen är ett digitalt verktyg för dig som är hantverkare och som köper fönster hos din bygghandlare och monterar dem hos dina kunder.

Proffsportalen är en uppföljare till Snickarappen

  • Du kommer åt Proffsportalen från vilken enhet som helst.
  • Om du har ett konto som är kopplat till en återförsäljare så följer det med till Proffsportalen (och har du glömt ditt lösenord så får du ett nytt via funktionen ”Glömt lösenord”). 
  • Proffsportalen är ett ännu smidigare och bättre verktyg än snickarappen.
  • Proffsportalen kommer att utvecklas löpande för att bli både ett ännu bättre och mer givande verktyg för dig.
4-5_sektion_32

Kom igång

Så kommer du som hantverkare igång i Proffsportalen

Att komma igång i Proffsportalen är enkelt. Gå till inloggningssidan och välj ”Ny användare”.  Därefter får du ange dina uppgifter och vilken lokal bygghandlare som du handlar ifrån. Denne kommer då att få godkänna dig och lägga till din rabatt. När det är klart är det bara att börja skapa offerter och lägga order i Proffsportalen.