Kontakt

Våra förmåner

Det ska vara bra att vara anställd hos Svenska Fönster – både när du är på jobbet och när du är ledig. Därför tycker vi att det är viktigt med förmåner. Nedan har vi listat några av dem du kan ta del av.

Arbetstidsförkortning
Som anställd hos Svenska Fönster har man arbetstidsförkortning, en förkortning av arbetstiden med fullständig lönekompensation.

Fysioterapeut, Naprapat och samtalshjälp
Genom Svenska Fönsters företagshälsovård får medarbetarna tillgång till Företagssköterska, Fysioterapeut, Naprapat och samtalshjälp. Utöver detta finns så klart all den företagshälsovård som det är lagkrav på att tillgå.

Personalköp av fönster
Svenska Fönsters medarbetare har personalrabatt på alla företagets produkter.

Preem mastercard
Alla anställda kan ansöka om Preem mastercard som ger rabatt per liter drivmedel, sparränta, försäkring och räntefri delbetalning. Preem erbjuder Svanenmärkt diesel och andra drivmedel som innehåller förnybar råvara. Genom detta erbjudande kan vi hjälpa vår personal att minska sina utsläpp av koldioxid.

Föräldralön
Som anställd hos Svenska Fönster finns möjlighet att få en extra lön utöver den föräldrapenning som en föräldraledig anställd får av Försäkringskassan. Föräldralönen regleras i kollektivavtalen.

Friskvård och aktiviteter
Svenska Fönster arbetar aktivt med friskvård och har en grupp med medarbetare vars uppdrag är att ordna friskvårds- och andra aktiviteter för sina kollegor. Företaget har egna gym där personalen får träna och ger även ett friskvårdsbidrag till medarbetarna.

Kollektivavtal
För tjänstemän har Svenska Fönster kollektivavtal med Unionen och för kollektivanställda med GS-facket. Genom kollektivavtalet får du betald föräldraledighet, semester, tjänstepension, löneförhöjning och mycket mer.

Byggvaror
Svenska Fönster har ett rabattavtal hos Karl Hedin i Edsbyn, vilket alla anställda på Svenska Fönster kan ta del av. Rabatten är olika beroende på produktgrupp.


Svenska Fönster AB, Snickarvägen 12, 828 81 Edsbyn, Tel: +46 (0) 271-291 00,