Frågor

Lediga jobb

Inköp - Svenska Fönster personal

Hos Svenska Fönster arbetar omkring 800 personer inom en stor bredd av yrkesgrupper. Här finns bland annat en avdelning för systemutveckling, en marknads- och kommunikationsavdelning och vår Emendoavdelning vars uppdrag är att bygga en kultur med ständiga förbättringar.

Många av våra medarbetare har arbetat hos oss under många år, men då vi är ett företag i utveckling finns här ofta lediga tjänster. Våra lediga tjänster just nu hittar du nedan.

Störst rekryteringsbehov till produktionen har vi varje år i februari och mars, men är du intresserad av att börja jobba i våra fabriker kan du när som helst fylla i en intresseanmälan i formuläret nedan.
Vi välkomnar också spontanansökningar från potentiella tjänstemän. De skickas till vår tillförordnade HR-chef Marie-Louise Orinder på marie-louise.orinder@svenskafonster.se.

Vi tar gärna emot studenter på praktik eller för att skriva uppsatser och göra examensarbeten. Är du student och intresserad av att komma till oss ska du kontakta Marie-Louise Orinder på adressen ovan.

 

Till spontanansökan


Tyvärr finns det inga lediga jobb just nu.


Skicka in en spontanansökan

  • Välj fil
    Ingen fil har valts
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Svenska Fönster AB, Snickarvägen 12, 828 81 Edsbyn, Tel: +46 (0) 271-291 00, E-post: info@svenskafonster.se