EXAMENSARBETE inom HR/Personal

Sista anmälningsdag: 01 december, 2023

Det är människorna som är Svenska Fönster, vi är stolta över vår arbetsplats. Vi har en inkluderande och hjärtlig arbetsplats, och vi har dessutom roligt tillsammans. Varje dag strävar vi efter att bli bättre, tänka effektivt och bli lite miljövänligare. 

Vi bygger fönster, men också förtroende och högre livskvalitet. Varje dag bidrar vi till mer dagsljus och större trygghet i människors vardag. 

Svenska Fönster är en av Sveriges ledande och mest hållbara tillverkare av kvalitetsfönster. Vår produktion finns i Hälsingland och här jobbar majoriteten av våra medarbetare. Våra produkter finns hos flera hundra bygghandlare i hela Sverige. 

Svenska Fönster ingår i Dovista som är en koncern med distinkta varumärken med starka lokala rötter. Och tillsammans är vi den ledande leverantören av fasadfönster och ytterdörrar i Europa. 

Läs mer på svenskafonster.se 

Om examensarbetet 

Vi söker dig som skriver ditt examensarbete på kandidat- eller masternivå under våren 2024 inom det personal- och arbetsvetenskapliga området. 

Förslag på ämnen är området frisknärvaro, vårt arbete för att minska sjukfrånvaro när det gäller förebyggande arbete, processer och hantering vid sjukfrånvaro och uppföljning. Eller området kompetensförsörjning i praktiken, hur kompetens breddas och tydliggöra karriärvägar inom företaget. Kom gärna med egna förslag också. 
Arbetet passar för 1-2 personer. 

Företaget tillhandahåller handledare som finns tillgänglig för avstämningar och förser dig med material enligt överenskommelse. Resultatet redovisas i en rapport och tillhörande presentation. 

Kvalifikationer 

Examensarbetet genomförs inom ramen för pågående personalvetarutbildning i Sverige. För ett lyckat resultat behöver du vara självständig och driva arbetet framåt och förmedla dina resultat till organisationen.  

Så ansöker du 

Din ansökan ska innehålla: 

  • En presentation av dig själv.
  • Beskrivning av din utbildning.
  • Vilket område och kort hur du skulle genomföra examensarbetet

Ansök senast 2023-11-26.


Urval görs löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

 

Vi ser fram emot din ansökan!