Inspirera

Visa upp dina bilder på fönster!

Ladda upp dem nedan

Fönster finns i alla kulörer, olika former och mängder av storlekar. De går att få med olika glas, handtag och andra tillval och tillbehör. För att visa upp bredden vill vi samla in bilder på Svenska Fönster från hela Sverige. Och du får gärna bidra! Ladda upp en eller flera bilder i formuläret, så vi kan visa upp dem i vårt galleri med fönsterinspiration och i andra kanaler. Allra mest intresserade är vi av bilder på lite mer ovanliga fönster, som de med en mer ovanlig kulör eller spröjslösning. Men alla vackra fönster är välkomna.

hero_startsida_04

Så här funkar det

Ladda upp en eller flera bilder i formuläret. Det är viktigt att det är du som har tagit bilden som laddar upp dem, eftersom det är du som har rättigheterna till bilden. Du får inte ladda upp en bild som någon annan har tagit. När du väljer att ladda upp en bild godkänner du att vi får lagra samt bearbeta och använda bilden fritt och utan ersättning i vår marknadsföring, samt att vi får dela bilden med tredje part.
 
Vi är endast intresserade av bilder på fönster från Svenska Fönster, samt våra tidigare varumärken SP Fönster och Traryd Fönster.  
 
Skriv de fakta om fönstret som du känner till, t ex: vilket år det är ifrån, varumärke, modell, kulör, storlek, samt om det har gjorts några tillval eller om fönstret har några tillbehör. Så klart får du gärna också berätta lite om huset – t ex vilken stil det har, när det är byggt och var det finns. 

Vänligen undvik att ladda upp bilder med människor samt information som kan identifiera en person. Uppladdade bilder som innehåller sådant innehåll kommer omedelbart att raderas för att säkerställa att vi följer integritetslagar, inklusive GDPR.

Välkommen med dina bilder!

När du skickar in bilder kommer vi att lagra ditt namn och mejladress tillsammans med de bilder du laddar upp, i enlighet med det syfte som vi har beskrivit ovan. Dina personuppgifter kommer inte att användas i någon  marknadsföring och de kommer inte att delas med någon. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Du kan återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till gdpr@svenskafonster.se. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte fortsätta att använda dina uppladdade bilder och dina personuppgifter kommer att raderas. Om du inte återkallar ditt samtycke kommer vi ändå att radera dina personuppgifter efter 10 år.