Kontakt

Mobilappen Svenska Fönster – för snickare som gillar när det går bra

Mobilappen Svenska Fönster lanserades av Svenska Fönster AB våren 2017 med syftet att underlätta vardagen och ge fler fönsteraffärer till både snickare och alla återförsäljare av våra produkter.

I mobilappen Svenska Fönster kan snickaren lägga in vilka fönster som behövs, tillbehör, eventuellt arbetskostnad och skicka en offertförfrågan till sin återförsäljare av SP Fönster och Traryd Fönster. Återförsäljaren svarar sedan med en automatisk eller personlig offert. Givetvis görs även beställningen av produkterna i appen.

Som snickare skaffar du appen genom att ladda ned den till din mobil. Den första personen i varje byggföretag som registrerar sig kommer att få ett masterkonto och kan sedan skapa konton åt sina kollegor.

Alla användare börjar sitt användande av mobilappen med att söka upp sin lokala bygghandlare som då får en förfrågan om att godkänna snickaren. Detta garanterar att det bara är professionella snickare som kan använda mobilappen och när återförsäljaren har gjort sin knapptryckning för godkännandet kan snickaren börja använda mobilappen.

Produkterna som finns tillgängliga i mobilappen Svenska Fönster kommer från våra varumärken SP Fönster och Traryd Fönster. Det handlar om trä- och aluminiumbeklädda fönster av hög kvalitet, tillverkade i Sverige.

Behöver du support?

Du kan få personlig hjälp för att komma igång och använda mobilappen Svenska Fönster. Vi ger support via e-post under dagtid och på telefon på vardagar fram till klockan 20.
Skicka mail till appens support, 0271-291 76

Google Play Android  App Store iOS


Svenska Fönster AB, Snickarvägen 12, 828 81 Edsbyn, Tel: +46 (0) 271-291 00,