Proffs

Proffsportalen – för dig som är fönstersnickare

Proffsportalen dator

Få offert och gör beställning av din bygghandlare i Proffsportalen

Proffsportalen gör jobbet enklare och smidigare för alla hantverkare som köper och monterar fönster. Genom den kan du snabbt och enkelt få en korrekt fönsteroffert av din bygghandlare – med din rabatt och alla de tillbehör som du vill ha.

MA88106

Proffsportalen är till för dig som köper och monterar fönster

Proffsportalen är ett digitalt verktyg för dig som är hantverkare och som köper fönster hos din bygghandlare och monterar dem hos dina kunder. I den kan du få offert och lägga order på nästan alla produkter från Svenska Fönster. 
 
Genom att du kopplar ditt konto i Proffsportalen till din lokala bygghandlare kan du få din rabatt direkt på offert och order. Du kan även lägga till just de tillbehör som du vill köpa och din arbetskostnad. På så sätt får du en komplett offert att ge till din kund. 

Proffsportalen är ett digitalt verktyg för dig som är hantverkare och som köper fönster hos din bygghandlare och monterar dem hos dina kunder.

Proffsportalen är en uppföljare till Snickarappen

  • Du kommer åt Proffsportalen från vilken enhet som helst.
  • Om du har ett konto som är kopplat till en återförsäljare så följer det med till Proffsportalen (och har du glömt ditt lösenord så får du ett nytt via funktionen ”Glömt lösenord”). 
  • Proffsportalen är ett ännu smidigare och bättre verktyg än snickarappen.
  • Proffsportalen kommer att utvecklas löpande för att bli både ett ännu bättre och mer givande verktyg för dig.
4-5_sektion_32

Kom igång

Så kommer du som hantverkare igång i Proffsportalen

Att komma igång i Proffsportalen är enkelt. Gå till inloggningssidan. Om du har ett konto till snickarappen så loggar du in med samma användarnamn och lösenord som i appen. Om du inte har något konto sedan tidigare väljer du ”Ny användare”.  

Som ny användare får du uppge dina uppgifter och vilken lokal bygghandlare som du handlar ifrån. Denne kommer då att få godkänna dig och lägga till din rabatt. När det är klart är det bara att börja skapa offerter och lägga order i Proffsportalen.