Vi stöttar

Svenska Fönster är officiell leverantör till Sveriges olympiska kommitté

När den svenska OS-truppen tävlar i Paris under sommar-OS 2024 gör de det med stöd av Svenska Fönster som officiell leverantör.  
OS_Hero_4

Vi stöttar den olympiska rörelsen

Som officiell leverantör till Sveriges olympiska kommitté, SOK, stöttar vi på Svenska Fönster den svenska OS-truppen inför och under OS i Paris som äger rum 26 juli – 11 augusti. I förlängningen stöttar vi även den olympiska rörelsen och visionen att skapa en bättre värld genom idrott. Precis som för andra partners är samhällsengagemang och socialt ansvarstagande en av de största drivkrafterna bakom alla våra sponsorsamarbeten – från stöd till de lokala föreningarna i vårt närområde till att vi stöttar den svenska OS-truppen i Paris. 

- Vi ser fram emot en spännande vår och sommar genom vårt samarbete med SOK – ett varumärke som bland annat förknippas med strävan efter excellens. Det är något som vi känner en samhörighet med, då vi bygger vår verksamhet med ständiga förbättringar inom alla områden för att kunna leverera produkter och service på högsta nivå. 
Joakim Spjuth, Marketing Director Svenska Fönster.  

Aktiviteter under hela våren och sommaren

 Att vi på Svenska Fönster är officiell leverantör till SOK och den svenska OS-truppen innebär mycket mer än ett stöd till de svenska atleterna och den svenska idrottsrörelsen. Det innebär också flera aktiviteter för Svenska Fönsters kunder – så väl för bygghandlare runt om i Sverige som säljer Svenska Fönster som för alla landets husägare som investerar i sina fastigheter med produkterna.   

- Vi ser fram emot en härlig idrottssommar som inte bara förenar oss och våra kunder under alla aktiviteter som väntar, utan alla svenskar som hejar fram vår OS-trupp, säger Joakim Spjuth, Marketing director.   

Ta del av vad som händer – följ oss i sociala medier.  

facebook  instagram  linkedin

 

os_1-1
os_4-5
os_produkt