Fönsterskola

Anmäl dig till årets mest givande utbildning

Datum
2024
Plats
Snickarvägen 12, 828 30 Edsbyn

Vår Fönsterskola i Edsbyn pågår under två dagar med övernattning. Under första dagen fokuserar vi på fabriken och andra dagen går vi genom det teoretiska kring montering av fönster. Detta är en mycket populär utbildning och ger en djupare förståelse för fönster och vikten av ett väl utfört montage. Utbildningen är anpassad till dig som jobbar med våra fönster och fönsterdörrar. 

MicrosoftTeams-image (48)-1

Planerade utbildningstillfällen

Bra att veta

Här anmäler du dig själv och upp till ytterligare 5 personer. Notera att det är viktigt att om ni är fler än 6 personer personer som vill gå Fönsterskolan så behöver ni mejla oss här.

- Vi är max 15 deltagare på varje utbildning. Om det tillfälle ni önskar är fullbokat så kommer vi meddela dig detta omgående.

- Övernattning sker i dubbelrum. Önskas enkelrum bekostas det själv.

- Eventuell övernattning dagen innan utbildningen bekostas själv.

- Kvällsaktiviteten är skridskoåkning i Svenska Fönster Arena. Du får gärna ta med dig egna skridskor och hjälm. Om du inte har egna skridskor önskar vi att du uppger skridskostorlek i fritextfältet. 

- När utbildningen är avslutad första dagen åker vi direkt till kvällsaktiviteten. Ta därför med dig det du behöver för att kunna duscha och byta om efter skridskoåkningen. Duschtvål och handduk finns på plats. 

Har du frågor?