Reparation

Så byter du en spaltventil i fönster och altandörrar

Har spaltventilen i ett fönster eller altandörr gått sönder? Här visar vår Utbildare hur du byter ut den. Verktyget som vår Utbildare Stefan Gustafsson (tidigare Stamåker) använder är ett litet koben som du kan köpa hos din återförsäljare.

Vi på Svenska Fönster uppmuntrar våra kunder till att underhålla sina fönster och reparera dem. Vi tillhandahålla reservdelar, till exempel spaltventiler,  som du kan beställa via din återförsäljare.  

Vi delar också gärna med oss av vår stora kunskap om fönster – för att du ska få de bästa råden, tipsen och lösningarna – samt ett lättskött och hållbart hem med skön inomhusmiljö. Här på sajten finns flera filmer gällande bland annat montage, skötsel och underhåll. Har vi ingen film som handlar om det som du söker? Kika gärna bland våra vanliga frågor och svar. Saknas svaret även där får du gärna skicka ett meddelande till oss via sajten för att framföra ditt förslag, så kan det bli just det innehållet som du föreslår som vi fokuserar på vid nästa inspelning.