Kontakt

Fönstra – appen för snickare som gillar när det går bra

 

Fönstra är en app som lanserades av Svenska Fönster våren 2017 med syftet att underlätta vardagen och ge fler fönsteraffärer till både snickare och alla återförsäljare av våra produkter.

I Fönstra kan snickaren lägga in vilka fönster som behövs, tillbehör, eventuellt arbetskostnad och skicka en offertförfrågan till sin återförsäljare av SP Fönster och Traryd Fönster. Återförsäljaren svarar sedan med en automatisk eller personlig offert. Givetvis görs även beställningen av produkterna i appen.

Som snickare skaffar du Fönstra genom att ladda ned Fönstra-appen till din mobil. Den första personen i varje byggföretag som registrerar sig kommer att få ett masterkonto och kan sedan skapa konton åt sina kollegor.

Alla användare börjar sitt fönstrande med att söka upp sin lokala bygghandlare som då får en förfrågan om att godkänna snickaren. Detta garanterar att det bara är professionella snickare som kan använda Fönstra och när återförsäljaren har gjort sin knapptryckning för godkännandet kan snickaren börja Fönstra.

Produkterna som finns tillgängliga i Fönstra kommer från våra varumärken SP Fönster och Traryd Fönster. Det handlar om trä- och aluminiumbeklädda fönster av hög kvalitet, tillverkade i Sverige.

 

Vad tycker de som fönstrar?

För snickare Magnus Österberg och bygghandlare Erik Lindström har Fönstra gjort att de sparar mycket tid, det blir färre fel och de gör fler affärer.

 

 

Presentkort på upplevelser till snickare som fönstrar

Under perioden 15 september till 15 december 2017 belönas snickare som lägger ordar i Fönstra med presentkort på biljetter på sina favoritevenemang – så som sport, konserter och teater – hos Ticketmaster enligt följande:
Ordrar på totalt över 10 000 kronor – 250 kronor
Ordrar på totalt över 40 000 kronor – 500 kronor
Ordrar på totalt över 80 000 kronor – 750 kronor

(Presentkortet tas upp som beskattningsbar intäkt hos mottagaren)

Behöver du support?

Här finns en instruktionsfilm för hur du som snickare använder Fönstra. Filmer för hur du som bygghandlare gör finns i Kundportalen. Ni kan även få personlig hjälp. Svenska Fönster ger support via e-post under dagtid och på telefon på vardagar fram till klockan 20.
support.fonstra@svenskafonster.se, 0271-291 76

 

Google Play Android  App Store iOS


Svenska Fönster AB, Snickarvägen 12, 828 81 Edsbyn, Tel: +46 (0) 271-291 00, E-post: info@svenskafonster.se