Svenska Fönster 202201206619

Insektsskydd för fönster

Ett insektsnät rullas lätt ned längs med fönsterkarmen och fästs utan att glipa. Ett diskret och praktiskt sätt att vädra och samtidigt slippa irriterande insekter. 

Myggnät med rullgardinsfunktion

Har du irriterande insekter utanför ett fönster som du vill kunna ha öppet för att släppa in frisk luft. Då är våra praktiska insektsskydd för fönster lösningen för dig. En produkt som är rejäl och har hela fem års garanti, men ändå är så diskret att dina gäster kanske inte lägger märke till den. 

Insektsnätet för fönster är tillverkat i vit aluminium och har ett grått nät. Det rullas ned med hjälp av det lättåtkomliga handtaget med dämplist och när nätet är nedrullat hålls det kvar med fjäderklämmor i sidoskenorna. Denna funktion gör att det inte uppstår några glipor där mygg, flugor eller andra insekter kan ta sig in.

Våra insektsnät för fönster passar nästan alla utåtgående fönster och levereras monteringsfärdigt enligt din beställning.

insektsskydd_fonster

Teknisk specifikation

Användning För montering på fönsterkarm
Montering Horisontell, skruvas fast
Dimension i bredd Från 33 cm upp til 178 cm
Färg Vit
Nät Grå, plastad fiber
Garanti 5 år på mekanismen

 

Beställning och leverans av myggnät

Vid beställning tillsammans med fönster är måttet på kassetten 50 mm mindre än karmens yttermått i bredd och höjd.

Om du ska efterbeställa

Ska du efterbeställa ett insektsskydd behöver du mäta karmens innermått. Säkerställ att det finns minst 20 mm plats över på karmens alla fyra sidor för att kunna montera skenorna.

Insektsnät fönster levereras monteringsfärdig enligt måttet på fönstret. I kombination med spaltventil monteras insektsnätet längre ner på karmen.

Insektsnät kan ej monteras på 3-glas fönster med fönsterhakar.

sigvardsson_180515_0547.jpeg