JW_230202_210412_print-2

Insektsskydd för altandörrar

Insektsskydd för invändig montering i karmen till utåtgående fönsterdörrar med vit aluminiumram och svart nät av glasfiber.

Håll objudna insekter ute med en rejäl insektsdörr

Vårt insektsnät för fönsterdörrar är en rejäl produkt som sluter tätt, utan att glipa tack vare inbyggda magnetlås i skenorna. Samtidigt så är ett mycket praktiskt och diskret sätt att hålla insekterna utomhus när du vill ha altandörren öppen. Insektsnätet är tillverkat i vit aluminium med svart nät, har fem års garanti och går att beställa i den storlek du önskar. 

1-1_sektion_11

Teknisk specifikation

Användning För montering på dörrkarm
Montering Lämplig för utåtgående dörrar: installation på karm inne. Kan monteras till vänster eller höger
Dimension i bredd Standardhöjder 2050 mm, 2150 mm och 2350 mm eller enligt beställarens måttuppgifter. Insektsskyddet är lätt att justera bredd.
Material Kassetten och skenorna är tillverkade av pulverlackerad aluminiumprofil av högsta kvalitet. Fjäderspänningen är justerbar. 
Färg Vit
Nät Svart glasfiber
Garanti 5 år på mekanismen

 

Beställning och leverans av insektsnät för altandörrar

Insektsnätet levereras monteringsfärdig enligt måttet på fönsterdörren. Kassetten är normalt 30 mm mindre än karmyttermåttet i höjd. Säkerställ att det finns tillräcklig plats att montera. Insektsskyddet behöver vara 5 mm mindre än dörrkarmens innermått.

Insektsnät kan inte monteras på fönsterdörrar som har något av tillvalen spaltventil eller handikapptröskel.

Insektsnätet kan inte monteras på pardörrar.

fotojensljungdahl-ripstigen7-img-9132