MicrosoftTeams-image (9)

Support

Felanmälan

Vi på Svenska Fönster tillverkar genuina kvalitetsprodukter. Tack vare det kan vi lämna en generös garanti och vill ge dig den bästa hjälpen om en produkt har något fel. Vi har till exempel egna servicetekniker som åker till kunder i hela Sverige och åtgärdar felaktiga produkter på plats hos våra kunder.

Så gör du en felanmälan av våra produkter

Behöver du felanmäla en produkt? 

Om det är något fel på din produkt vänder du dig till din återförsäljare som har sålt produkten till dig, så hjälper hen dig. Om du upptäcker något fel på produkten eller i leveransen ska du anmäla inom en vecka efter leverans och innan produkten har hunnit monteras.

Har något gått snett under transporten eller vid leverans?

Då behöver du anmäla felet omedelbart till fraktföraren vid leverans. 

Så gör du vid en felanmälan

Förutom att vända sig till sin återförsäljare eller transportören behöver du ta bilder på skadan. Ta flera närbilder och ett par bilder på längre avstånd, förslagsvis någon meter samt 2-3 meter. Det ska framgå tydligt skadans omfattning och vilka produkter som skadan avser. 

QR-koden är din genväg till felanmälan

Du kan med fördel göra din felanmälan till din återförsäljare digitalt via en QR-kod som sitter i fönsterkarmen. Genom att scanna koden kommer du till ett formulär där du får beskriva och skicka in bilder, medan övriga uppgifter om produkten är förifyllda. När du har skickat in formuläret hanteras det av din återförsäljare, som återkommer till dig med besked om hur din felanmälan hanteras. 

Det här händer efter din felanmälan

Din återförsäljare sköter all kontakt om din felanmälan med oss på Svenska Fönster åt dig. Om felet omfattas av vår garanti kommer vi att åtgärda felet. Hur det går till beror på vad som är fel. Det kan till exempel handla om att en av våra servicetekniker kommer hem till dig och åtgärdar produkten eller att vi ersätter dig med en ny produkt. 

svenska-fonster-ipad-02

Mer information

Har du frågor, så har vi svaren.

I våran FAQ har vi samlat det vanligaste frågorna och svaren.