Press

Beatrice K Henriksson lämnar Dovista

Dovista Sveriges & Svenska Fönsters VD, samt Senior Vice President Dovista AS, Beatrice K Henriksson, som också ingått i GM, har meddelat att hon vill lämna Dovista efter sju år i bolaget för att gå vidare till nya utmaningar.

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Beatrice K Henriksson lämnar Dovista</span>

Dovista är mycket ledsna över att förlora Beatrice, men respekterar givetvis hennes beslut och önskar henne lycka till.

- Jag kan se tillbaka på sju bra år – en mycket lärorik tid med enastående kollegor och goda resultat. Det har varit den bästa tiden i mitt yrkesliv. Jag är stolt över att ha varit en del av en fantastisk verksamhet och kommer att se tillbaka på den här tiden med glädje, säger Beatrice.

Beatrice slutar den 31 augusti.

Dovista är en växande koncern som sedan en tid tillbaka genomgår en organisationsförändring - från att arbeta traditionellt i bolag till att vara organiserad utifrån funktioner. Det medför att det inte kommer att rekryteras någon ny VD till Dovista Sverige/Svenska Fönster. Övriga i ledningsgruppen kommer fortsätta sina uppdrag inom respektive funktion vilket säkrar fortsatt stabilitet och framdrift i organisationen.  

- Jag önskar Beatrice allt gott i hennes nya utmaningar och tackar henne för hennes många bidrag de senaste sju åren.

Allan Lindhard Jørgensen
CEO Dovista AS